Beltane Tagliatelle roomsaus bio (17,1 Gram)
Mix voor Tagliatelle roomsaus
Ingredienten
Ingredienten kruidenmix 1: Zeezout, knoflook*, koriander*, oregano*, rozemarijn*, peper*, karwij*, foelie*, nootmuskaat*, laurier*, piment*, jeneverbes*.
Ingredienten kruidenmix 2: Rijstmeel*, aardappelzetmeel*, zeezout, SELDERIJ*, ui*, rietsuiker*, wortel*, prei*, SOJASAUS* (SOJABONEN*, maltodextrine*, salt), basilicum*, peterselie*, peper*, tijm*, zonnebloemolie*.
*van gecontroleerde biologische teelt (DE-EKO-006)
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie / kJ |
|
||
Energie / kCal |
|
||
Eiwit totaal |
|
||
Koolhydraten totaal |
|
||
Suikers |
|
||
Vet totaal |
|
||
Vet verzadigd |
|
||
Zout |
|
Bereidingswijze:
1. Kook de tagliatelle volgens algemene bereidingswijze. Snijd de champignons en courgette in schijven. Room en 100 ml water klaarzetten.
2. Doe 1 tot 2 eetlepels plantaardige olie (bijv. olijfolie) samen met kruidenmix 1 (kleine zakje) in een pan met antiaanbaklaag en verhit deze. Voeg zodra het aroma van de kruiden vrijkomt de champignons, groenten en ham toe en bak het geheel.
3. Voeg het water, de room en kruidenmix 2 toe (grote zak)
Distributeur:
Natudis
Daltonstraat 38
3846 BX Harderwijk