Cereal Ravioli tofu tomaat basilicum bio (267 Gram)
Cereal Doy ravioli tofu tomaat basilicum
Ingredienten
Water, ravioli* 24% (TARWEGRIES* (gluten), vulling* (tofu* 4,3% (water, SOJA*, geleermiddelen: calciumfosfaat en nigari), TARWEBLOEM (gluten)*, ui*, zonnebloemolie*, olijfolie*, basilicum* 0,3%, zeezout, knoflook*, provencaalse kruiden*, peper*), tomatenconcentraat* 17%, ui*, tofu*, 2,3% (water, SOJA, geleermiddel: calciumsulfaat en nigari), zonnebloemolie*, wortelen*, champignons*, zeezout, rietsuiker*, basilicum* 0,3%, olijfolie*, kruidenmengeling* (look*, tijm*, laurier*, basilicum*, marjolein*), groentebouillon* (zeezout, gistextract, rijstmeel*, zonnebloemolie*, wortelen*, SELDERIJ*, kruiden (kurkuma*, foelie*), peterselie*, knoflook*, peper*
*biologisch (FR-BIO-10)
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 419 kJ / 100 kcal |
Vet | 2,6 gram |
- waarvan verzadigd | 0,4 gram |
Koolhydraten | 14 gram |
- waarvan suikers | 2,9 gram |
Vezels | 2,9 gram |
Eiwitten | 3,6 gram |
Zout | 0,95 gram |
Gebruik
Magnetron: Plaats de zak met geopende bovenkant gedurende 2 minuten op maximaal vermogen in de magnetron.
Au bain marie: Plaats de gesloten zak 10 minuten in een kookpot met water.
Cereal NV