Dr Schar Crispbread (150 Gram)
Glutenvrije biscuits met melkchocolade
De Engelse klassieker De perfecte combinatie van de fijnste melkchocolade en een koekje vol ballaststoffen.
Ingredienten
Melkchocolade 29% - cacao 35% min. (suiker, cacaoboter, VOLLE MELKPOEDER 17%, cacaomassa 10%, MAGERE MELKPOEDER 4%, emulgator: SOJA LECITHINE, natuurlijk aroma), maïszetmeel, plantaardige olie, rietsuiker, maïsmeel, SOJAMEEL, SOJAZEMELEN, boekweitmeel, suikerbietstroop, gemodificeerd tapiocazetmeel, zout, rijsmiddelen: ammoniumbicarbonaat en natriumbicarbonaat.
Kan sporen van soja bevatten.
Melkchocolade 29% - cacao 35% min. (suiker, cacaoboter, VOLLE MELKPOEDER 17%, cacaomassa 10%, MAGERE MELKPOEDER 4%, emulgator: SOJA LECITHINE, natuurlijk aroma), maïszetmeel, plantaardige olie, rietsuiker, maïsmeel, SOJAMEEL, SOJAZEMELEN, boekweitmeel, suikerbietstroop, gemodificeerd tapiocazetmeel, zout, rijsmiddelen: ammoniumbicarbonaat en natriumbicarbonaat.
Kan sporen van soja bevatten.
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram | |||
Energie / kJ |
|
||
Energie / kCal |
|
||
Eiwit totaal |
|
||
Koolhydraten totaal |
|
||
Suikers |
|
||
Voedingsvezel |
|
||
Vet totaal |
|
||
Vet verzadigd |
|
||
Zout |
|
Als tussendoortje.
Fabrikant:
Dr. Schär AG / SPA,
Winkelau 9, 39014 Burgstall (BZ)
Italie