Lima Brown rice miso ongepasteuriseerd bio (300 Gram)
Miso is een pasta van gefermenteerde soja die in het Verre Oosten al 1300 jaar gebruikt wordt om gerechten op smaak te brengen. De Brown Rice miso wordt gemaakt op basis van gepelde sojabonen en volle rijst en heeft een fermentatietijd van minimum 3 maand
Miso, pasta van gefermenteerde soja met rijst, ongepasteuriseerd, van biologische teelt
Ingredienten
Gepelde SOJABONEN* 46%, volle rijst* 36%, zeezout, water, A. Oryzae
* = van biologische teelt (JP-BIO-154)
Voedingswaarde per 100g
Energie (kJ) | 662 | kJ |
Energie(kcal) | 158 | kcal |
Vetten | 5,9 | g |
- waarvan verzadigd | 1,3 | g |
Koolhydraten | 12,4 | g |
- waarvan suikers | 11,5 | g |
Vezels | 4,5 | g |
Eiwitten | 11,6 | g |
Zout | 11,8 | g |
Na opening in de koelkast bewaren.
Fabrikant
Lima NV
Groendreef 101
9880 Aalter
België