Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

Lima Umeboshi pruimen bio (200 Gram)

De Ume-abrikoos, waarvan het pekelnat ook de Ume Su azijn levert, wordt gekweekt in Japan en heeft een sterke en lichtelijk zure smaak. Ze ondergaat een melkzuurfermentatie van ongeveer een maand in zeezoutpekel, met Shisoblaadjes die haar een mooie rode kleur geven. In Umiboshi wordt de Ume u aangeboden als volledige vrucht, die in stukjes gesneden kan worden; de Umeboshi-Past is precies hetzelfde product, maar dan in de vorm van een brij die aangelengd kan worden.

Ingredienten:
Ume pruimen* (Prunus mume), Shiso* blad (Perilla frutescens), Zeezout
*uit biologische landbouw

Voedingswaarden

  g/100 ml Portie 10g % RI* RI*
Energie (kJ) 181 18    
Energie (kcal) 43 4 0.22 2000
Vet 0.30 0.03 0.04 70g
> waarvan verzadigd 0.10 0.01 0.05 20g
> mono-onverzadigde 0.00 0.00    
> poly-onverzadigde 0.00 0.00    
Koolhydraten 6.70 0.67 0.26 260g
> waarvan suikers 0.10 0.01 0.01 90g
Voedingsvezels 4.90 0.49 1.96 25g
Eiwitten 1.00 0.10 0.20 50g
Zout 16.84 1.68 28.06 6g

Gebruik:
Umeboshi-Past en umeboshi zijn twee aangenaam gezouten specerijen met een verfrissend aroma die de smaak versterken van sauzen, pickles, vinaigrettes, mayonaises, gekookte groenten (zoals broccoli, bloemkool...), rijst, sushi, sashimi, enz. Als ze fijn gehakt zijn, zijn de shisoblaadjes heerlijk in sushi of vermengd met gebakken groenten.

Fabrikant
Lima NV
Groendreef 101
9880 Aalter
België

 

 

€ 19,80 € 16,63 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 

       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.