Bisson Bakmix voor brownies bio (350 Gram)
Bereiding voor brownies
Ingredienten
Chocoladepoeder* (blonde rietsuiker**, cacao** minimum 32%), stukjes pure chocolade* (cacaomassa*, blonde rietsuiker*, cacaoboter*, emulgator: zonnebloemlecithine, natuurlijke vanille-extract*), helder TARWEmeel* type 65*, blonde rietsuiker**
*biologisch
** biologisch ingredient afkomstig uit Fair Trade
Allergeneninformatie
Bevat gluten.
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1653 kJ / 393 kcal |
Vet | 11,2 gram |
- waarvan verzadigd | 4,7 gram |
Koolhydraten | 67,3 gram |
- waarvan suikers | 52,5 gram |
Vezels | 3,1 gram |
Eiwitten | 4,1 gram |
Zout | 0,01 gram |
Gebruik
Voor 8 stukken taart:
Toevoegen aan uw bereiding:
3 eieren, 150 gram vetstof
De oven voorverwarmen op 200°C.
Beboter en bestrooi met meel een rechthoekige of vierkante bakvorm (max 20 x 20 cm)
Laat vetstof smelten in een grote pan. Zodra het vloeibaar is de pan van het vuur nemen en de bereiding toevoegen.
Vermeng tot u een homogene massa verkrijgt.
Doe de eieren een voor een - goed roerend tussen elk ei (met eventueel gedroogde vruchten) en doe het beslag in de vorm.
In de oven bakken gedurende 10 - 12 minuten.
Observeer de brownies zorgvuldig tot 2 tot 3 minuten voor het einde van de baktijd. De brownie is klaar wanneer er een mespunt in het midden van de brownie kan worden gestoken en het er weer droog uitkomt.
Koud uit de vorm halen
Donker, droog en bij gematigde temperatuur bewaren.
Fabrikant
Euro Nat
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES
Frankrijk
01-2016