Primeal Ravioli spinazi kaas bio (250 Gram)
Semi-verse pasta met een vulling van spinazie en kaas
Met deze semi-verse pasta biedt primeal u de kwaliteit van verse pasta en het praktische voordeel van gedroogde pasta! Op elk moment bereidt u in een handomdraai een overheerlijke pastagerecht. Dit assortiment gevulde pasta's wordt zonder eieren en met een rijke vulling bereid. Tijdens het koken zwelt de pasta op waardoor er uit een bakje van 250 gram een gerecht van 450 gram pasta kan bereid worden, wat goed is voor 2 tot 3 personen. De vulling van de ravioli spinazie & kaas bestaat voor de helft uit 3 kazen met karakter, wat dit gerecht een heel eigen smaak geeft.
Ingredienten
Pasta: griesmeel van hoogwaardige harde tarwe*, water, palmolie**, vulling (40%): kazen* (ricotta*, bergkaas*, pecorino*), paneermeel* (tarwebloem*, gist*), melk*, aardappelvlokken*, gedroogde spinazie*, palmolie**, zeezout, kruiden*, (knoflook*, basilicum*, peper*), emulgator: sojalecithine*. Totaal gehalte kaas 20% en spinazie 2,4%.
* afkomstig van biologische landbouw.
** biologische palmolie afkomstig uit duurzame en milieuvriendelijke landbouw.
Allergeneninformatie
Bevat gluten, melk, sojalecithine
Kan sporen bevatten van selderij
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie | 1310 kJ / 311 kcal |
Vetten | 7,6 gram |
waarvan verzadigd | 3,4 gram |
Koolhydraten | 47 gram |
waarvan suikers | 3,3 gram |
Vezels | 3 gram |
Eiwitten | 12 gram |
Zout | 1 gram |
Gebruik:
Breng 2,5 liter gezouten water aan de kook. Kook de pasta zonder het bakje op een laag vuurtje. Laat 12 min. koken voor "al dente" (beetgaar) en 15 min. voor gaar.
Donker, droog en bij gematigde temperatuur bewaren. In de koelkast bewaren en na opening snel verbruiken.
Fabrikant
Ekibio
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES
Frankrijk