Bisson Bakmix voor speltcake bio (300 Gram)
Primeal Spelt cake mix
Bereiding voor een moelleux van spelt
Ingredienten
Volkoren en wit SPELTTARWEMEEL* (54%), blonde rietsuiker**, rijsmiddel* (maiszetmeel*, kaliumtartraat, natriumbicarbonaat), zeezout.
* afkomstig van biologische landbouw (FR-BIO-01)
** biologisch ingredient afkomstig uit de fair trade
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1560 kJ / 377 kcal |
Vet | 1,6 gram |
- waarvan verzadigd | 0,2 gram |
Koolhydraten | 83,3 gram |
- waarvan suikers | 44,1 gram |
Vezels | 1,9 gram |
Eiwitten | 6,5 gram |
Zout | 0,48 gram |
Gebruik
Klassiek recept:
3 eieren, 1 yoghurt (of1/2 glas melk), 100 gram gesmolten boter (of plantaardige olie)
-De oven voorverwarmen op 180°C (temp 6).
-Doe de bereiding in een kom.
-Voeg de hele eieren eraan toe, goed vermengen alvorens de nauwelijks gesmolten vetstof eraan toe te voegen. en dan de yoghurt (of 1/2 glas melk) erbij doen.
-Doe het deeg in een op voorhand beboterde ronde vorm (22 cm diameter) en in de oven gedurende 25 tot 30 minuten bakken.
-Uit de vorm halen wanneer afgekoeld.
Fabrikant
Euro Nat
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES
Frankrijk