Terrasana Genmai miso eko met schroefdop bio (345 Gram)
Genmai miso wordt gemaakt van biologische sojabonen en ongepolijste bruine rijst. Het wordt op traditionele wijze gemaakt door echte Japanse specialisten. In dit proces fermenteert genmai miso maar liefst 18 maanden in grote, 100 jaar oude cederhouten vaten. Hierdoor krijgt de miso een diepe, authentieke en onvergelijkbare smaak. Genmai miso is ideaal als basis voor (miso)soepen, sauzen en marinades en een handige smaakmakers voor wok- en stoofgerechten.
Genmai miso heeft een gemiddeld krachtige smaak.
Ingrediënten:
SOJABONEN, bruine rijst, water, zeezout, koji-ferment
Voedingswaarde per 100g
Energie (kJ) | 682 | kJ |
Energie(kcal) | 163 | kcal |
Eiwit totaal | 11,9 | g |
Koolhydraten totaal | 10,5 | g |
Suikers | 7,1 | g |
Vet totaal | 6,7 | g |
Vet verzadigd | 0,9 | g |
Voedingsvezel | 6,7 | g |
Natrium | 5000 | mg |
Zout | 9,9 | g |
Gebruik
Gebruik als smaakmaker in soepen (misosoep!), sauzen, groente-, vlees- en visgerechten.
Distributeur
TerraSana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden