Terrasana Glasnoedels bio (200 Gram)
Terrasana Glasnoedels bio
Glasnoedels zijn ideaal om altijd in je keuken te hebben. Het zijn dunne vermicelli-noedels, gemaakt van erwten. Glasnoedels worden veel gebruikt in Thaise als Vietnamese gerechten, maar ook in ‘Europese’ soepjes, salades of roerbakgerechten passen ze supergoed. Een ander mooi voordeel is dat deze biologische glasnoedels glutenvrij zijn. Ideaal als je van puur eten houdt zonder onnodige toevoegingen.
Snel klaar zijn glasnoedels zeker, want in 4 minuten zijn ze hartstikke gaar. Daarna nog even mee wokken of in je soep laten nagaren? Daar kunnen ze prima tegen. Ze nemen de smaken van je gerecht goed op en blijven toch stevig. Een fijne allrounder!
Deze biologische glasnoedels van erwten zijn dunne, doorzichtige noedels die onmisbaar zijn in de Thaise en Vietnamese keuken. Ze zijn superveelzijdig, glutenvrij en goed voor een snelle, lichte maaltijd. We noemen ze ook wel vermicelli noodles, omdat ze heel dun zijn. Goed voor een frisse salade, een noedelsoep, of een lekkere roerbak. Lekker Aziatisch en puur genieten!
Ingrediënten
Erwtenzetmeel*.
* = van biologische landbouw
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 1534 kJ / 351 kcal |
Vetten - waarvan verzadigde vetzuren |
0,50 gram 0,30 gram |
Koolhydraten - waarvan suikers |
86,10 gram 0,30 gram |
Vezels | 0,20 gram |
Eiwitten | 0,60 gram |
Zout | 1,20 gram |
Gebruik
Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook. Voeg de glasnoedels vermicelli toe aan het water en kook de noedels in 4 minuten gaar. Giet af en spoel eventueel af met koud water.
Bewaren
Koel en droog bewaren.
Fabrikant/distributeur
TerraSana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden
Land van herkomst
Canada