Terrasana Havermout glutenvrij bio (450 Gram)
Havermout is rijk aan vezels en werkt (als je het vermaalt in de blender) erg goed als vervanger van bloem of tarwemeel. Onze glutenvrije haver wordt in Finland biologisch geproduceerd door een zeer duurzaam bedrijf, dat voldoet aan de strenge eisen m.b.t. glutencontaminatie. Ideaal voor mensen met coeliakie of een glutenintolerantie.
Ingredienten
HAVERmout* glutenvrij
* = van biologische landbouw
Herkomst: EU
Kan sporen bevatten van pinda, noten en sesam
Voedingswaarde per 100g
Energie (kJ) | 1530 | kJ |
Energie(kcal) | 365 | kcal |
Eiwit totaal | 14,0 | g |
Koolhydraten totaal | 56,0 | g |
Suikers | 1,3 | g |
Vet totaal | 6,9 | g |
Vet verzadigd | 1,2 | g |
Voedingsvezel | 11,0 | g |
Zout | 0,1 | g |
Gebruik
Met deze glutenvrije havermout maak je de heerlijkste havermoutpap, granola, koekjes of pannenkoeken.
Droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant
TerraSana
Waaier 10
2451 VV Leimuiden