TS Import Mugi miso (gerst) (400 Gram)
Mugi miso Sojapasta met gerst Mugi miso wordt met gerstkoji gemaakt. Dat betekent dat koji aan gekookte gerst wordt toegevoegd en dan in houten vaten met sojabonen wordt gemengd waarna het een tot twee jaar voor het rijpingsproces nodig heeft. Het is wellicht de veelzijdigste miso qua smaak en geschikt voor de keuken van alle jaargetijden en leeftijden. In Japan geldt het als een landelijke miso soort. Het smaakt heel goed en kan voor de meest uiteenlopende gerechten gebruikt worden.
Ingrediënten:
SOJABONEN, GERST (gluten), zeezout, water, koji-ferment
Voedingswaarde per 100g
Energie (kJ) | 690 | kJ |
Energie(kcal) | 165 | kcal |
Eiwit totaal | 12,0 | g |
Koolhydraten totaal | 12,2 | g |
Suikers | 7,6 | g |
Vet totaal | 5,8 | g |
Vet verzadigd | 0,8 | g |
Voedingsvezel | 8,1 | g |
Zout | 9,8 | g |
Fabrikant:
TerraSana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden