Terrasana Sengiri daikon bio (50 Gram)
Daikon is een soort witte wortel. Sengiri is Japans voor 'in reepjes gesneden'. Sengiri daikon wordt in de zon gedroogd. Dit drogen gebeurt alleen als er een koude wind is, zodat de oorspronkelijke zoete, zachte smaak behouden blijft. Sengiri daikon is heerlijk om in sushi, misosoepen of zeewiersalades te gebruiken.
Ingredienten
Daikon-radijs bio
Herkomst NON-EU
Voedingswaarde per 100g
Energie (kJ) | 1096 | kJ |
Energie(kcal) | 260 | kcal |
Eiwit totaal | 11,0 | g |
Koolhydraten totaal | 45,0 | g |
Suikers | 23,0 | g |
Vet totaal | 0,0 | g |
Vet verzadigd | 0,0 | g |
Voedingsvezel | 18,0 | g |
Zout | 0,3 | g |
Gebruik
Week de daikon vóór gebruik ca. 10 minuten. Sauteer de uitgelekte reepjes kort in olie, voeg he weekwater toe en laat ca. 10 minuten koken. Breng op smaak met shoyu, sushi-azijn, mirin en gember (optioneel). Combineer met andere (wortel)groenten.
Distributeur
Terrasana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden