Vitiv Aduki bonen bio (500 Gram)
Vitiv Aduki bonen
De adukiboon is een roodbruine boon die kleiner en minder langwerpig is dan de kidneyboon. De smaak van aduki bonen is zoeter dan die van andere peulvruchten. Adukibonen zijn rijk aan eiwitten en vezels. Tevens bevatten ze ook vitamine B, zink, ijzer en mangaan. In Azië worden de adukibonen zo gegeten als snack of ze worden gepeld en vermalen tot een pasta. Deze pasta wordt verwerkt in desserts. In de rest van de wereld worden adukibonen veel gebruikt in curry’s, roerbakgerechten, stoofschotels en salades.
Ingredienten
100% Biologische Adukibonen NL-BIO-01
Land van herkomst China.
Allergeneninformatie:
Kan sporen bevatten van noten, gluten en sesam.
Resultaat | Eenheden | |
Energie | 1377/329 | KJ/Kcal |
Eiwitten | 19,9 | g |
Koolhydraten | 50,2 | g |
Vet | 0,53 | g |
Vezels | 12,7 | g |
Gebruik
Naar recept toevoegen.
Koel, droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant
ViTiV BV
Hoofdwerg 35
6744 WG Ederveen